GEFINANCIERDE RECHTSHULP

Oosterveen Advocaten Gefinancierde Rechtshulp

een zaak op basis van

(een) toevoeging

De advocaten van Oosterveen advocaten behandelen veel zaken voor particulieren. Dat doen zij betalend, maar in veel gevallen ook op basis van gefinancierde rechtshulp.

High Trust

Gefinancierde rechtshulp

De advocaten van Oosterveen advocaten behandelen veel zaken voor particulieren. Dat doen zij betalend, maar in veel gevallen ook op basis van gefinancierde rechtshulp. De advocaat wordt dan door de Raad voor Rechtsbijstand toegevoegd aan de cliënt. Het document waarmee dat gebeurt wordt een toevoeging genoemd. Daarom wordt ook wel gesproken over een zaak op basis van (een) toevoeging.

Als een particulier rechtshulp nodig heeft in een kwestie die niet voortkomt of verband houdt met het voeren van een bedrijf door die particulier en de particulier een laag inkomen heeft en niet vermogend is, dan is het zeer wel mogelijk dat deze persoon in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp en aldus toevoeging van een advocaat.

De regeling met betrekking tot het al dan niet in aanmerking komen voor gefinancierde rechtshulp is tamelijk ingewikkeld en het voert te ver om deze gehele regeling op onze website uit te leggen.

Onder de pagina Algemeen van onze website, of via onderstaande link, treft u nog wel iets meer algemene informatie aan over de Raad voor Rechtsbijstand en gefinancierde rechtshulp.

Via de Links pagina van onze website, kunt u naar de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Op die website treft u veel meer informatie aan, onder meer over de precieze regelgeving, de hoogte van de eigen bijdrage, korting op de eigen bijdrage, het peiljaar, peiljaarverlegging en welke zaken in aanmerking komen voor toevoeging van een advocaat op basis van gefinancierde rechtshulp.

Rechtsbijstandverzekering

Heel veel mensen in Nederland hebben een rechtsbijstandverzekering. In het geval u een juridisch probleem heeft kunt u zich dan wenden tot uw rechtsbijstandverzekering.

Lees verder

GEFINANCIERDE RECHTSHULP

OVER ONS

Oosterveen Advocaten is het kantoor van Mark en Inge Oosterveen. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar wij zijn actief als advocaat in heel Nederland.

Lees verder

GEFINANCIERDE RECHTSHULP

CONTACT

Goudsesingel 513
3032 EN Rotterdam
T. +31 (0)10-3335300
F. +31 (0)10-3335301
E. info@oosterveenadvocaten.nl

Lees verder

Type hier uw zoekwoord en klik op enter