OVER ONS – Mr. I.K. (Inge) Oosterveen

Mr. I.K. (Inge) Oosterveen

OVER

MR. I.K. (INGE) OOSTERVEEN

Mr. I.K. (Inge) Oosterveen studeerde in 1996 af aan de Rijksuniversiteit Leiden. Na haar studie heeft zij gewerkt als bedrijfsjurist en lobby-specialist in diverse sectoren. Sinds 2011 werkt mr. Inge Oosterveen in de advocatuur.

Na haar studie heeft zij gewerkt als bedrijfsjurist en lobby-specialist in diverse sectoren. Sinds 2011 werkt mr. Inge Oosterveen in de advocatuur.

Mr. Inge Oosterveen is als advocaat vooral werkzaam op het gebied van familierecht, jeugdrecht (civiel en strafrecht), het volwassen strafrecht, onderwijsrecht en bestuursrecht. In deze vakgebieden heeft zij ruimschoots voldaan aan de opleidings- en specialisatievereisten en is zij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Hierdoor is zij ook bevoegd (en bereid) om mensen te helpen op toevoegingsbasis (gefinancierde rechtshulp).

De werkwijze van mr. Inge Oosterveen omschrijven haar cliënten als warm en betrokken. Mr. Inge Oosterveen zelf zegt daarover, dat zij het vooral belangrijk vindt dat er een goede band is tussen advocaat en cliënt. Op die manier komen mensen vaak het beste door de vaak lastige periode, waarin zij verkeren als zij verwikkeld zijn in een juridische procedure. Iedereen kan in zijn of haar leven te maken krijgen met een kwestie waarvoor je bijstand van een advocaat nodig hebt. Of het nu gaat om een omgangsregeling, uithuisplaatsing van kinderen, alimentatiezaak, echtscheiding of strafzaak voor jezelf of een familielid.

Tot slot wordt mr. Inge Oosterveen wordt regelmatig door de rechtbank benoemd als bijzondere curator voor kinderen. De bijzondere curator wordt door de rechtbank benoemd in afstammingszaken en zaken waarin kinderen klem zitten tussen ouders of instanties.

Rechtsgebieden

Wij behandelen zaken op de volgende rechtsgebieden:

Personen- en Familierecht
Strafrecht
Bestuursrecht / Sociaal Verzekeringsrecht / Sociale Voorzieningenrecht
Arbeidsrecht
Huurrecht
Algemeen Verbintenissenrecht
WSNP / Faillissementsrecht

Rechtsgebieden

ONZE

ADVOCATEN

Mr. M.A. Oosterveen (Mark) studeerde in 1996 af van de Erasmusuniversiteit in Rotterdam in de afstudeerrichting privaatrecht.

Mr. M.A. (Mark) Oosterveen

oosterveen advocaten

ONS KANTOORPAND

Het advocatenkantoor van Oosterveen Advocaten is gelegen aan de Goudsesingel in Rotterdam.

Lees verder

oosterveen advocaten

CONTACT

Goudsesingel 513
3032 EN Rotterdam
T. +31 (0)10-3335300
F. +31 (0)10-3335301
E. info@oosterveenadvocaten.nl

Lees verder

Type hier uw zoekwoord en klik op enter