OVER ONS – MR. I.K. (INGE) OOSTERVEEN

Mr. I.K. (Inge) Oosterveen

OVER
MR. I.K. (INGE) OOSTERVEEN

Mr. I.K. (Inge) Oosterveen studeerde in 1996 af aan de Rijksuniversiteit Leiden.

Mr. I.K. (Inge) Oosterveen

OVER
MR. I.K. (INGE) OOSTERVEEN

Mr. I.K. (Inge) Oosterveen studeerde in 1996 af aan de Rijksuniversiteit Leiden.

Na haar studie heeft zij gewerkt als bedrijfsjurist en lobby-specialist in diverse sectoren. Sinds 2011 werkt mr. Inge Oosterveen in de advocatuur.

Mr. Inge Oosterveen is als advocaat vooral werkzaam op het gebied van familierecht, jeugdrecht (civiel en strafrecht), het volwassen strafrecht en het slachtofferrecht. In deze vakgebieden heeft zij ruimschoots voldaan aan de opleidings- en specialisatievereisten en is zij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Hierdoor is zij ook bevoegd (en bereid) om mensen te helpen op toevoegingsbasis (gefinancierde rechtshulp).

De werkwijze van mr. Inge Oosterveen omschrijven haar cliënten als warm en betrokken. Mr. Inge Oosterveen zelf zegt daarover, dat zij het vooral belangrijk vindt dat er een goede band is tussen advocaat en cliënt. Op die manier komen mensen het beste door de vaak lastige periode, waarin zij verkeren als zij verwikkeld zijn in een juridische procedure. Iedereen kan in zijn of haar leven te maken krijgen met een kwestie waarvoor bijstand van een advocaat nodig is. Of het nu gaat om een omgangsregeling, uithuisplaatsing van kinderen, alimentatiezaak, echtscheiding, maar ook een als iemand verwikkeld raakt in een strafzaak als slachtoffer of als verdachte.

Mr. Inge Oosterveen heeft een ruime ervaring op haar vakgebied en streeft graag samen met de cliënt naar de meest optimale oplossingen en het beste resultaat.

RECHTSGEBIEDEN

WIJ BEHANDELEN ZAKEN OP DE VOLGENDE RECHTSGEBIEDEN:

mr. M.A. (Mark) Oosterveen

mr. M.A. (Mark) Oosterveen

Advocaat

mr. I.K. (Inge) Oosterveen

mr. I.K. (Inge) Oosterveen

Advocaat

ONZE

ADVOCATEN

Mr. M.A. (Mark) Oosterveen studeerde in 1996 af van de Erasmusuniversiteit in Rotterdam in de afstudeerrichting privaatrecht.

ONS KANTOORPAND

Het advocatenkantoor van Oosterveen Advocaten is gelegen aan de Goudsesingel in Rotterdam.

CONTACT

Goudsesingel 513
3032 EN Rotterdam
T. +31 (0)10-3335300
F. +31 (0)10-3335301
E. info@oosterveenadvocaten.nl