OVER ONS

Oosterveen Advocaten Over Ons

EFFICIËNT EN OPLOSSINGSGERICHT

Oosterveen Advocaten is het kantoor van Mark en Inge Oosterveen. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar wij zijn actief als advocaat in heel Nederland.

persoonlijke aanpak en grote betrokkenheid

Ons kantoor is bewust laagdrempelig. Kenmerkend zijn onze persoonlijke aanpak, een grote betrokkenheid bij onze cliënten en hun zaak, en een efficiënte en oplossingsgerichte werkwijze.

Wij vinden het belangrijk om, als het er echt om gaat, zo veel mogelijk bereikbaar te zijn. Ook buiten kantooruren en in het weekend.

Dat wil overigens niet zeggen dat u ons altijd direct aan de telefoon krijgt als u belt. Wij hebben namelijk een typische procespraktijk. Hierdoor hebben wij iedere dag wel een zitting bij een rechtbank of een gerechtshof of zitten wij in een bespreking of zijn wij aanwezig bij een verhoor op een politiebureau. Als u ons daardoor niet direct te pakken krijgt, laat dan een boodschap achter. Wij  proberen u altijd zo snel mogelijk terug te bellen.

Verder op de pagina vindt u meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen.

Daarnaast vindt u op deze website allerlei relevante informatie over ons kantoor, zoals bijvoorbeeld onze contactgegevens en algemene voorwaarden, maar ook informatie over de Raad voor Rechtsbijstand, Het Juridische Loket, de Geschillencommissie Advocatuur en links naar de specialisatieverenigingen waarvan wij lid zijn.

Als u vragen heeft die na het lezen van de informatie op onze website onbeantwoord blijven kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier danwel ons algemene e-mailadres: info@oosterveenadvocaten.nl.

Als u een procedure, probleem of zaak heeft, waarbij u onze rechtshulp nodig hebt, kunt u natuurlijk ook altijd bellen om een afspraak te maken.

Rechtsgebieden

Wij behandelen zaken op de volgende rechtsgebieden:

Personen- en Familierecht
Strafrecht
Bestuursrecht / Sociaal Verzekeringsrecht / Sociale Voorzieningenrecht
Arbeidsrecht
Huurrecht
Algemeen Verbintenissenrecht
WSNP / Faillissementsrecht

Rechtsgebieden

ONZE

ADVOCATEN

Mr. I.K. (Inge) Oosterveen studeerde in 1996 af aan de Rijksuniversiteit Leiden.

Mr. I.K. (Inge) Oosterveen

Mr. M.A. (Mark) Oosterveen studeerde in 1996 af van de Erasmusuniversiteit in Rotterdam in de afstudeerrichting privaatrecht.

Mr. M.A. (Mark) Oosterveen

oosterveen advocaten

ONS KANTOORPAND

Het advocatenkantoor van Oosterveen Advocaten is gelegen aan de Goudsesingel in Rotterdam.

Lees verder

oosterveen advocaten

CONTACT

Goudsesingel 513
3032 EN Rotterdam
T. +31 (0)10-3335300
F. +31 (0)10-3335301
E. info@oosterveenadvocaten.nl

Lees verder

Type hier uw zoekwoord en klik op enter